Humble Jumbo Bundle přidává hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Jumbo Bundle přidává hry

Humble Jumbo Bundle přidává hry

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 12. 2013 08:42
Reklama

Humble Bundle dnes přidává do své současné nabídky další tři tituly, které současný počet her v balíčku zvedá na 9. Hráči tak mají ještě 6 dní na to, aby přispěním dvou charitativním organizacím, Child's Play Charity a Watsi, získali devět skvělých indie her za velmi nízkou cenu.

Zaplacením jakékoliv částky dostanou hráči Natural Selection 2, multiplayerový mix RTS a střílečky, ve kterém proti sobě stojí tými mariňáků a zvířecích mutantů, Sanctum 2, 3D hru, která spojuje žárny tower defense a střílečky, jenž lze hrát až se třemi kamarády, a Magicku společně s Vietnam a Dungeons and Daemons DLC, což je ultravtipná magická řež až pro 4 hráče.

Pokud zaplatíte více než současný průměr, dostanete přístup k dalším šesti hrám: tři tower defense/FPS hry Kolekce Sanctum, Orcs Must Die! GOTY a Orcs Must Die! 2 Complete Pack (který jsme v pondělí hráli v rámci LP), oblíbený simulátor městské hromadné dopravy Cities in Motion 2, adrenalinovou megastřílečku Serious Sam 3: BFE a známý Garry's Mod, ve kterém se vyblbne každý fanoušek her od Valve.

Momentální průměrná cena se pohybuje okolo $4.21, tedy zhruba 100 Kč. Společně s hrami se hráčům otevřou soundtracky k téměř všem titulům. Všechny hry se pak odemknou na Steamu, který je potřeba pro jejich spuštění. Jako obvykle, hry jsou určeny pro Windows, pro Linux a Mac výjimečně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama