Sony slaví úspěch se sdílením
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony slaví úspěch se sdílením

Sony slaví úspěch se sdílením

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2013 15:04 1
Reklama

Sony zažívá relativně úspěšné období a launch PlayStation 4 se, zatím, zdá být jedním velkým úspěchem. To nově japonský gigant dokazuje také souhrnem velmi zajímavých a také vskutku netradičních statistik.

Od launche již majitelé PlayStation 4 nastreamovali více jak 38 let záznamu, tj. více jak 20 milionů minut videí. Celkem bylo vytvořeno na 800 tisíc vysílání s více jak sedmi miliony diváky při průměrné délce vysílání 31 minut. Samotné tlačítko share bylo stisknuto a následné menu zobrazeno již více než deseti milionkrát. Kdejaká komerční televizní stanice by tak mohla závidět!

Mezi nejoblíbenější streamované hry pak pochopitelně patří CoD: GhostsKillzone: Shadow Fall a Battlefield 4. Tedy žádné překvapení, vzhledem k zatím relativně chudé nabídce konzole.

Vedle toho se ale také můžete podívat na obrázek, jež je součástí žádosti o patent společnosti Sony. Co na něm je, to jistě netřeba nijak složitě uvádět – díváme se s největší pravděpodobností na novou podobu PlayStation Move. Nově však s dotykovou ploškou uprostřed ovladače. Tedy alespoň za předpokladu, že se nejedná o další povedený hoax!

Sony slaví úspěch se sdílením
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama