Notch prý odmítl práci ve Valve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Notch prý odmítl práci ve Valve

Notch prý odmítl práci ve Valve

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2013 18:03 3
Reklama

Markus „Notch“ Persson je zajímavou postavičkou herního průmyslu, v posledních letech vlastně jednou z nejvýraznějších a dopad jeho slov a rozhodnutí by se směle mohl vyrovnat zájmu, jakému se těší ikony formátu Gabe Newell či Peter Molyneux.

A tenhle se nyní v knize Minecraft: The Unlikely Tale of Markus 'Notch' Persson and the Game that Changed Everything přiznal k tomu, že odmítl práci ve Valve jen proto, aby mohl pracovat na své hře. Jaké, to je asi netřeba připomínat. Markus se údajně při prohlídce kancelářemi ocitl v rozhovoru se samotným Gabem a náhle si uvědomil, že byl vtáhnut do pracovního pohovoru. Ten pak však taktně, avšak zcela jasně ukončil a vydal se na dráhu vlastní – prý jedno z jeho nejtěžších životních rozhodnutí.

A asi se to vyplatilo, Minecraft v říjnu oslavil 33 milionů prodaných kopií. Docela solidní číslo, že? Patříte i vy k této mase platících zákazníků?

A jen tak mimochodem – Minecraft přivítal další patch. 1.7.4 přináší do hry plnou integraci streamovací služby Twitch (což jsme již avizovali dříve). Stačí jen mít propojené Mojang a Twitch účty a stiskem jediného tlačítka už své zážitky sdílíte všem svým kamarádům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama