Nelson osvětluje nedostatek dem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nelson osvětluje nedostatek dem

Nelson osvětluje nedostatek dem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2013 16:35 1
Reklama

Xbox One se sice prodává pomalu jako rohlíky, byť o trochu dražší a také pouze tam, kde je vlastně k dostání, nicméně bez much rozhodně není. A tu aktuálně hráči propíranou se rozhodl ve svém příspěvku na blogu osvětlit nejpovolanější z povolaných Major Nelson.

Zda hra dostane demoverzi či nikoliv, to je pouze a jedině na samotných tvůrcích hry, a to platí i u titulů distribuovaných pouze digitálně. Řeč je aktuálně o nově vyšlé hříčce jménem Peggle 2 – ta právě sice v těchto dnech vyšla v digitální podobě, demoverze se však nedočkala, a probudila diskuzi, zda náhodou Microsoft nezměnil od základu svoji politiku týkající se demoverzí her.

Nezměnil, údajně, rozhodnutí prý totiž bylo vždy čistě na vývojářích a tomu tak i zůstalo. A pokud se náhle hráčům zdá, že neobvykle veliké procento her vychází bez demoverze, tak je to prý otázka jen a jen na samotné tvůrce, nikoliv na výrobce konzole.

Inu, uvidíme, jak se bude situace vyvíjet i nadále, vy se s námi mezitím každopádně v diskuzi podělte o to, zda vás demoverze jako takové zajímají, nebo zda dáte raději přednost přímému nákupu zboží, byť třeba již dávno recenzemi ostříleného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama