EA je jedním z nej zaměstnavatelů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA je jedním z nej zaměstnavatelů

EA je jedním z nej zaměstnavatelů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2013 20:56 4
Reklama

EA má každý rád, EA je kamarád. Tedy, málem – tahle firma je mezi hráči relativně hodně neoblíbená svými obchodními praktikami. Opětovným ždímáním značek a spoustou dalších ne zcela korektních přístupů.

Na straně druhé, tu máme v poslední době podezřele velké množství vstřícných kroků – Origin nabízí refundace, online passy jsou minulostí, majitelé SimCity dostali za pokažený start hry zdarma a například takový Humble Origin Bundle byl nejúspěšnější Humble Bundle vůbec, a to šel podíl EA na charitu.

V EA se zkrátka snaží, a to nejen v této rovině. Podruhé za sebou totiž byla společnost vyhlášena jednou z nejlepších, co se pracovních podmínek týče. Hnutí Human Rights Campaign označilo amerického giganta za jednu z nejlepších ve spojených státech po dvou letech za sebou, a to má jistě ohromnou váhu a pracovní podmínky jsou zkrátka za velkou louží na úrovni. Hnutí například vypíchlo velký cit pro snášenlivost a respekt k odlišným národům i sexualitě. A z více jak tří stovek společností, kterým se tohoto ocenění dostalo, je Electronic Arts jedinou videoherní společností. Gratulujeme a držíme palce, ať to takto jde i nadále!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama