Double Fine oznamuje novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Double Fine oznamuje novou hru

Double Fine oznamuje novou hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 12. 2013 21:45 1
Reklama

Double fine Productions oznamují svoji další (a opět netradiční) hru. Autoři úžasných Psychonauts a velice povedené sandboxové akce Brütal Legend oznamují titul Hack ‘N’ Slash, a to takže stylově.

Oficiální stránka hry vám totiž ukáže pouze obrázek a kousek textu zašifrovaného v runách – kliknutí na obrázek stáhne dvanáctimegabajtový .jpeg, oko veterána však záhy zjistí, že pravá příloha staženého souboru je .zip. A zde začíná ta pravá zábava a pátrání po pravé podstatě zatím tajemstvím zahaleného titulu. Archiv obsahuje video s problikávajícím a zašifrovaným textem, dále kódovanou zprávou v textovém souboru, a nakonec také hlavní hudební doprovod hry. Tedy možná – u takovýchto oznámení není jisté nikdy nic. Zkušené oko badatele odhalí indicií jistě více, nám to však pro začátek postačí.

Když se mrkneme na zoubek tomu známému, tak zjistíme, že hra samotná by pak měla sledovat příběh elfa, jenž se probojuje do jádra počítačové hry. A to doslova – dostane se až do kódu, kde začne dělat neplechy, hackovat, hledat exploity a vůbec se odvolávat na příběh Trona.

A pokud byste chtěli pod pokličku autorům nahlédnout v tuto chvíli co možná nejvíce, mrkněte na prototyp jménem Amnesia Fortnight, z něhož aktuální novinka vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama