Zahrajte si zdarma War of the Vikings
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si zdarma War of the Vikings

Zahrajte si zdarma War of the Vikings

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2013 21:57
Reklama

Nadcházející víkend bude ve znamení Vikingů. Na Steamu si totiž do neděle můžete zdarma zahrát rubačku War of the Vikings, která se zaměřuje právě na severské válečníky. Hra švédského studia Fatshark je standardně v rámci předběžného přístupu v prodeji za 19 eur.

Tvůrci se uvolněním War of the Vikings na víkend zdarma rozhodli upozornit na nový update, který hru posunul do bety. Update přináší třeba nový herní mód conquest, jenž doplní stávající módy deathmatch a arena. Dále přibyly nové zbraně – oštěpy a kopí. Ty pochopitelně vyžadují specifický styl boje, a tak se na ně musí připravit obránci se štíty i útočníci. Zbraně jistě najdou využití i v nové mapě, v níž se musíte probít od pobřeží až na vrchol útesu, kterému vévodí klášter.

Nováčci se mohou těšit na intenzivní akci plnou soubojů na blízko známých už z předchozího titulu studia – War of Roses. Tentokrát však nebojují dva znesvářené rody, ale seveřané proti Sasům. Na jedné mapě se přitom může střetnout až 64 bojovníků, a to v opravdu brutálních soubojích, což dokládá také ejnovější trailer, v němž se sekají hlavy i shazuje ze skály.

War of the Vikings by měla vyjít na PC v prvním čtvrtletí příštího roku a pokud si ji o víkendu zkusíte, určitě nám napište, jak se vám líbí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama