Ultra Street Fighter IV vyjde v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ultra Street Fighter IV vyjde v červnu

Ultra Street Fighter IV vyjde v červnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2013 13:55
Reklama

Nová verze bojovky Street Fighter IV dorazí s mírným zpožděním. Capcom oznámil, že v případě Ultra Street Fighter IV nestihne plánovaný začátek příštího roku. Hra se do světa dostane až v červnu, a to coby digitální upgrade, který se na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3 bude prodávat za 15 euro.

Na PC pak upgrade dorazí až v srpnu, kdy také vyjdou krabicové a kompletní digitální edice pro hráče, kteří nevlastní nějaký z předchozích dílů. „Omlouváme se našim fanouškům hrajícím na PC. Chtěli jsme hru vydat simultánně na všech platformách, jenom takhle ale můžeme zajistit, že Ultra Street Fighter IV bude moci být na největším světovém turnaji v bojových hrách,“ napsal Capcom na svém blogu, a tak upozornil na červencový turnaj Evo 2014 v Las Vegas.

Fanoušci se v Ultra Street Fighteru IV dočkají šesti nových arén, vybalancování hratelnosti, nových módů, herních prvků a také pětice nových postav. Tvůrci zatím oznámili čtyři – připravovat se mohou Poison, Rolento, Elena a Hugo. V přiloženém traileru se můžete mrknout na Rolenta a jeho schopnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama