Super Time Force nastoupí až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Time Force nastoupí až příští rok

Super Time Force nastoupí až příští rok

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2013 10:49
Reklama

Kanadské nezávislé studio Capybara Games, které můžete znát díky stylové adventuře Superbrothers: Sword & Sworcery, aktuálně chystá dvě už oznámené hry – střílečku Super Time Force a adventuru Below. Prvně zmíněný titul byl dnes odložen až na začátek příštího roku.

Odložení Super Time Force ale má celkem příjemné důvody. Z boku viděná akce, která byla v původně v plánu pouze pro Xbox 360, a to na závěr tohoto roku, totiž nakonec dorazí také na Xbox One. Tvůrci přitom nechtějí nic uspěchat a hru raději pořádně doladí, což způsobilo několika měsíční odklad.

„Přenesení Super Time Force na Xbox One znamená, že všichni naši fanoušci, kteří už si pořídili next-gen konzoli, na ní budou moci náš titul hrát. Užijí si jej také s výtečným d-padem Xboxu One. Skvělou informací pak je, že Super Time Force vydáme sami díky programu ID@Xbox,“ napsalo studio na stránkách hry, a tak upozornilo na program ID@Xbox, jímž se Microsoft snaží na novou konzoli nalákat indie komunitu.

Právě tituly studia Capybara rozhodně mohou fanoušky nezávislé produkce oslovit. Super Time Force chce do klasické akční hratelnosti zapojit cestování v čase, které rozhodně může být příjemným zpestřením. Fajnšmekry pak rozhodně zaujme retro kabátek, jenž si prohlédněte v jednom z trailerů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama