Team Fortress 2 komiks pokračuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Fortress 2 komiks pokračuje

Team Fortress 2 komiks pokračuje

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 12. 2013 07:39
Reklama

Nervydrásající cliffhanger na konci minulého komiksu, který vyústil odhalením plánu popravy Scouta a Spye, se konečně dočkal pokračování. Občasný komiks, který sleduje příběh žoldáků, jejich zaměstnavatelů a historie nepřátelství mezi společnostmi RED a BLU, dnes vychází dalším dílem, jenž navazuje na události způsobené smrtí obou bratrů (viz letošní Halloweenský event) a nekalým převzením Mann Co. zlotřilým Grayem (srpnový díl).

Zatímo Spy a Scout sčítají své poslední chvíle před popravou, slečna Paulingová společně s Pyrem, Soldierem a Demem hledají způsob, jak své parťáky zachránit. Saxton se setkává se svoji dávnou láskou, která by mu mohla pomoci dostat Mann Co. opět do vlastních rukou, ale co ho to bude stát? A proč se obyvatelé Teufortu chovají tak podivně?

Pokud vládnete anglickému jazyku a multiplayerovou F2P hru hrajete rádi, určitě si nenechte ujít nejnovější díl, který opět míchá hrdinství amerických komiksů 50. let minulého století s poťouchlým humorem utahujícím si z klišé komiksových příběhů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama