DICE slibuje, že opraví BF4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE slibuje, že opraví BF4

DICE slibuje, že opraví BF4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 12. 2013 09:10 3
Reklama

Hráči Battlefieldu 4 nejspíše budou souhlasit, že v současné podobě má hra stále velké problémy, které negativně ovlivňují zážitek ze hry. Servery stále padají, hra samotná padá a nedávno vydané DLC China Rising hráče spíše naštvalo než potěšilo. Vypadalo to totiž, že se DICE soustředí na nový obsah, namísto aby jeho programátoři opravovali ten stávající.

V EA náladu mezi hráči zaregistrovali a vydali prohlášení, ve kterém slibují, že se v DICE neposunou na další projekty aniž by opravili Battlefield 4: "Víme, že stále máme ve hře co opravovat - je to naše nejvyšší priorita. Tým v DICE pracuje bez přestání na aktualizování hry. Jelikož jsme byli ve finálním stádiu vývoje rozšíření China Rising když se začaly objevovat problémy s Battlefield 4, rozhodli jsme se dodržet slib, že rozšíření vydáme tento týden. Nepůjdeme pracovat na jiných projektech a rozšířeních dokud nevyřešíme všechny problémy s Battlefield 4."

Bohužel EA nezveřejnilo žádný časový plán, který by ukázal, kdy se hráči mohou dočkat stabilní hry. A ačkoliv takovéto prohlášení od korporace těžko někoho uchlácholí, jedná se rozhodně o přijatelnější a lidštější gesto, než zdvojnásobení skóre a nové hledí pro pistoli.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama