Vzniká remake Desert Strike?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká remake Desert Strike?

Vzniká remake Desert Strike?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 12. 2013 19:38 1
Reklama

Mladším mezi vámi značka Desert Strike pravděpodobně mnoho neřekne (a proto byste si měli doplnit vzdělání), všechny ostatní by ale mohla zajímat informace, že si lidé z EA registrovali ochrannou známku pro použití názvu série a pravděpodobně připravují moderní remake.

Trademark vzešel v platnost koncem minulého měsíce, konkrétně 25. listopadu, a můžete se na obě verze, určené pro US Patent a Tradmerak Office, směle podívat. Nic podstatného z nich ale nevyčtete, proto budeme muset počkat na vyjádření, o které jsme EA v tuto chvíli požádali. Faktem zůstává, že žádná (moderní) hra tohoto jména nebyla dosud oznámena.

Původní Desert Strike vyšel v roce 1992 a zaznamenal velký úspěch, ať už v recenzích - téměř výhradně nad 90 % - tak v prodejích - hra si dlouho držela své místo v top 10 nejprodávanějších hrách a stala se ve své době nejprodávanější hrou EA vůbec. Popularita této vrtulníkové akce čerpala také ze skutečných okolností války v Perském zálivu, což měla hra ostatně i v podtitulu a dočkala se několika pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama