Nadešla nukleární zima
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nadešla nukleární zima

Nadešla nukleární zima

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 12. 2013 07:57 4
Reklama

Časový odpočet vypršel a objevil se nový. Tak by se dalo shrnout dění na stránce thesurvivor2299.com, kterou jsme vám před týdnem ukázali ve vyčerpávajícím článku. Včera v 22:35 našeho času se odpočet začátku nukleární zimy dostal na nulu a stránka změnila obsah.

Nyní se ukazuje: “KVNGR REV ALPHA PPS VT PIZ UHMYLPVOQ CM XHWMZP. NBJB SPI’F BYQS QT D’Y BYFGEOB FI VQDYL MAQ. -NGQHT 5120- Nuclear winter has come.”, tedy Nadešla nukleární zima.

Společně s nápisem se vysílala i nová zpráva, opět pomocí morseovky. Internetoví luštitelé kód rozlouskli a dostali z něj toto: “GENERAL CALL, GENERAL CALL, BOSTON IS GONE, I REPEAT, BOSTON IS GONE. NO HOPE. FREQUENCY 3450 RETURN TRANSMISSION. GOD BLESS AMERICA”. Opět bychom to mohli přeložit jako "Obecné hlášení, Boston je zničen, opakuji, Boston je zničen. Žádná naděje. Frekvence 3450 opět vysílá/odpovídá/odpověz. Bůh žehnej Americe".

Ani redditoři nezaháleli a nesmyslný text ze stránky přeložili do “THE INSTITUTE IS SEALED. THEY WON’T HELP US I’M HEADING TO BLACK ROW. -TBNLS 5120-”, tedy "Institut je uzavřen. Nepomohou nám, jedu do Black Row." s tím, že Institut by mohl být MIT, Massachusettský technologický institut, jedna z nejvýznamějších amerických univerzit technického zaměření.

Aby toho nebylo málo, morseovka se ještě stačila několikrát změnit. Pípání vysílalo: Voláme všechny stanice, toto je dozorce 119, stav nouze, neznámý nepřítel, SOS. Vault 119 Quabbin 7677. Quabbin si možná pamatujete z minulého článku, jedná se o vodní nádrž v okolí Bostonu. Vypadá to, že právě tam by se mohl nalézat Vault 119. Nicméně, poté se hlášení změnilo: Voláme všechny stanice, z Vaultu 119. Kdokoliv v blízkosti Quabbinu, pošlete pomoc. Hlavní dveře prolomeny, opakuji, pošlete pomoc, hlavní dveře prolomeny. Nepřítel neznámý, podlaží 1 2 3 pryč, přeživší na podlaží 4. Neznámý útočník se však zřejmě dostal hlouběji, neboť současné vysílání říká: Voláme všechny stanice, z Vaultu 119, SOS, podlaží 4 pod útokem, dozorce mrtev, opakuji, SOS, podlaží 4 pod útokem, dozorce mrtev, nepřežijeme to.

Další díl honu na informace o Fallout 4 (?) přijde 12. prosince kolem 3. hodiny ráno našeho času, kdy současné odpočítávání dosáhne nuly. Připravte si pořádné kulichy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama