Muž byl zastřelen kvůli PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Muž byl zastřelen kvůli PS4

Muž byl zastřelen kvůli PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 12. 2013 10:40 16
Reklama

Teprve dvacetiletý muž zemřel o víkendu v San Francisku během smluveného obchodu, v němž chtěl jinému člověku prodat svoji konzoli PlayStation 4. S kupujícím se podle vyjádření sanfranciské policie domluvil na internetu a nic nenasvědčovalo tomu, že by obchod, kterých jsou podobnou cestou uzavírány tisíce, neměl dopadnout dobře.

Kupující si nicméně na místo donesl i svoji zbraň a muže několikrát střelil, aby ho následně okradl a z místa činu utekl. Postřelený mladík byl převezen do nemocnice, kde však následkům svých zranění podlehl. Policie nyní prohledává okolí místa činu a hledá stopy, které by vedly k dopadení střelce.

Bohužel, nejedná se o první případ zabití kvůli konzoli PlayStation 4. Ve středu 18. listopadu se dva muži ve věku 25 a 23 let dohodli na podobném obchodě, který se však měl, zřejmě kvůli bezpečnosti, odehrát před policejní stanicí v Orlandu. Místo však bylo na poslední chvíli změněno a došlo ke vzájemné střelbě, při níž prodávající Emmanuel Johnson na místě zemřel a druhý muž byl se střelnými zraněními odvezen do nemocnice, kde se ze střelby zotavuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama