Mew-genics a hromadění předmětů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mew-genics a hromadění předmětů

Mew-genics a hromadění předmětů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 12. 2013 10:08
Reklama

Hra o šlechtění koček, resp. simulátor šílené kočičí ženy, od Team Meat, kteří mají za sebou super úspěšný Super Meat Boy, se pomalým krokem blíží k dokončení. Autoři na svém blogu čas od času uveřejní článek o připravované šílenosti a tentokrát se rozhodli věnovat prostor prvku, který určitě s hromaděním koček souvísí. Hoarding, neboli hromadění předmětů, potěší všechny hráče, kteří se nemohou zbavit starých konzolí, obalů od her, disket, cédéček, sluchátek, myší, klávesnic...

Přesně v ujetém stylu celé hry se odehrává nákup nábytku, kterým své kočičí obydlí můžete vybavit. Malý Jack, prodejce nábytku, se zbavuje nahromaděného obsahu bytu své babičky (která se někde pod kupou nábytku nachází) a právě vám určitě přijde vhod. Od starých konzerv, televizí, pastelek, drátků po zašlé noviny, pohovky, záchodové mísy a kredence, každý předmět má nějaké vlastnosti, které v kombinaci s jinými předměty mohou ovlivnit vývoj vašich koček. Zdravé jídlo kočkám prodlouží život, zkažené jídlo může přilákat kočky toulavé, radioaktivní přístroje mohou způsobit u koček různé mutace, a tak dále. Předměty ovlivňují kočičí povahy, nemoci, libido, dlouhověkost, ale také slevy v obchodech, volné místo ve vašem domě nebo jak často k vám chodí pošťák, čímž seznam samozřejmě nekončí.

Do finální verze hry se počítá s více než 750 různými druhy nábytku, které každé mohou být "označené" tajuplnou magickou kočkou, která prý bydlela u babičky Malého Jacka. Tyto "označené" kusy nábytku pak mají zvláštní vlastnosti a často i speciální vzhled.

Pro více informací o kočičí šílenosti zabrouzdejte na stránku hry a společně s námi se těšte na příští týden, kdy nám Team Meat prozradí více o kočičích povahách a způsobu, jak kočku naučit si nechat narůst knír.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama