Just Cause 2 s multiplayerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 2 s multiplayerem

Just Cause 2 s multiplayerem

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 12. 2013 16:55 2
Reklama

Modařská scéna opět boduje. Kde je vůle, tam je i způsob, řekli si zřejmě chlapíci, kterým v povedené open-worldové akční hře Just Cause 2 chyběl multiplayer. Rozhodli se tedy, že si ho tam dodají sami. Založili si stránku jc-mp.com a jali se mod vyvíjet. Nyní po několika měsících vývoje JC-MP tým oznámil, že brzy vydají poslední otevřenou betu, která značí finální stádium vývoje. Jestli jste tedy nedočkaví a chcete se po ostrově Panau prohnat s kamarády, čtěte dál.

Od 7. do 14. prosince bude přístupný 17. test multiplayerového modu pro Just Cause 2. Od něj si vývojáři slibují vychytání posledních much, které by mohly adrenalinový zážitek s přáteli pokazit. Jakmile test skončí, bude oznámeno datum vydání JC2-MP do světa - následuje překvapení pro všechny fanoušky - jako stahovatelný klient ze Steamu!

Pokud se chcete bety zúčastnit, zaregistrujte se na stránkách modifikace a zažádejte si o přístupový klíč, se kterým si budete moci beta klienta na Steamu aktivovat a stáhnout. Pokud si chcete počkat až na hotovou věc, vývojáři slibují, že do konce tohoto roku by měl být mod hotový a vydaný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama