Vývoj datadisků pro WoW bude rychlejší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj datadisků pro WoW bude rychlejší

Vývoj datadisků pro WoW bude rychlejší

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 11. 2013 09:26 5
Reklama

Pokud jste stále ještě vydrželi u MMORPG World of Warcraft, máte se na co těšit. Blizzard totiž slíbil, že další datadisky budou přicházet s menšími časovými rozestupy než dosud. V přípravě tak už je nejen minulý týden odhalené v pořadí páté rozšíření Warlords of Draenor, ale i datadisk, který přijde po něm.

„Musíme plánovat dále než dříve. Už jsme začali pracovat na rozšíření, které bude následovat po Warlords of Draenor. To jsme nikdy předtím neudělali. Vždycky jsme pracovali pouze na jednom datadisku,“ řekl pro americký Polygon Mike Morhaime, šéf Blizzardu. Ten si plně uvědomuje, že zbývající fanoušci se musí stále bavit, jinak stejně jako miliony dalších předplatné ukončí. Aktuálně má WoWko zhruba 7,7 milionů hráčů.

„My a na náš vývojářský tým musíme hledat možnosti, jak hru dále rozvíjet a přilákávat k ní hráče. Datadisky jsou v tomto velká příležitost a my si uvědomujeme, že je musíme vydávat častěji než dříve. Do vývojářského týmu jsme tak vložili další prostředky, abychom to zvládli,“ doplnil Morhaime a my připomínáme, že za prvních osm let provozu hry vyšly pouhé čtyři datadisky. Kolika se jich dočkáme v dalších letech?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama