MS ve StarCraft II je v plném proudu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS ve StarCraft II je v plném proudu

MS ve StarCraft II je v plném proudu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 11. 2013 03:38 2
Reklama

Vedle panelových diskuzí a herních oznámení žije BlizzCon také světovým finále WCS ve StarCraft II, které mělo v prvním dni na pořadu první část vyřazovacích bojů a nyní probíhají čtvrtfinále.

Díky živému přenosu s profesionálním komentářem můžete být u toho a sledovat bitvu 16 statečných o nádherný pohár a prizepool ve výši 250 000 dolarů až do konce. Nejjednodušší bude, když odkážeme všechny zájemce na oficiální stránky turnaje, kde můžete sledovat jak přehledný pavouk Global Finals, tak živé video a doprovodnou show.

Co se týče prozatimních výsledků, zklamaní přišlo pro všechny fanoušky švédského reprezentanta NaNiwa, který musel 5. listopadu nastoupit do opravného souboje kvůli předchozí remíze, aby se jako šestnáctý (a také jako jediný Evropan) kvalifikoval do Anaheimu. Zatímco v rozstřelu před zahájením turnaje zvítězil 3:0, hned v prvním kole Global Finals narazil kvůli formátu soutěže na jednoho z největších favoritů - Soulkeye. Po porážce 1:3 tak zůstal NaNiwa na posledním, šestnáctém místě a odjede z Anaheimu s 5000 dolary.

Všichni ostatní hráči jsou z Jižní Koreje, pravděpodobně se velice dobře znají, a tak vzniká prostor pro celou řadu překvapení. Zůstaneme-li u papírového favorita turnaje - Soulkeye - zrodilo se hned ve čtvrtfinále, kdy si jeho skalp odnes z bojiště hráč Bomber. V dalších čtvrtfinálových bojích se střetnou dvojice sOs - Polt, Dear - Jaedong a Maru - duckdeok, zápasy probíhají až do 7:15 našeho času s tím, že druhá část, tedy semifinále a finále začne v sobotu od 22:00 a vítěz bude korunován v neděli o půl čtvrté ráno.

Sledujte i nadále náš speciál z BlizzConu 2013 s pravidelnými aktualizacemi až do skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama