Další informace o Reaper of Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další informace o Reaper of Souls

Další informace o Reaper of Souls

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 11. 2013 22:37 2
Reklama

Kvůli časovému posunu se to nejzajímavější z BlizzConu 2013 odehrává z našeho pohledu v přinejmenším nevhodnou hodinu, informace o datadisku Reaper of Souls pro Diablo III by vám ale uniknout rozhodně neměly.

V první řadě došlo na oznámení Advenutrního módu, který vývojáři z Blizzardu označují za "endgame pro všechny". Dostanete v něm totiž možnost svobodně si procházet hrou a napříč pěti akty plnit dohromady 25 rozličných úkolů, sestávajících například z nahánění unikátních monster, zabíjení bossů nebo čištění dungeonů. Při vašich toulkách se ostatně můžete dostat až do Nephalem Rifts, kde byste si měli užít především randomizaci výskytu nepřátel bez návaznosti na to, v jakém dungeonu se právě nacházíte. Jde o vlastnost, kterou hráči chtěli a vývojáři se přání rozhodli vyslyšet. Zcela určitě je ale nutné vnímat také kritiku, útočící zejména na fakt, že Blizzard recykluje, co se dá a dost okatě vykrádá sebe sama

Další novinky, které se kolem očekávaného datadisku točí, se týkají konzolových verzí, resp. PS4 a PS3, kde bylo potvrzeno, že hra poběží na next-genu ve Full HD rozlišení a 60 fps. Potěšující zprávou je i fakt, že si budete moci v případě zájmu přesunout svoje herní postavy z PS3 verze do PS4, vývojáři nicméně stále nemají jasno, jak bude Reaper of Souls na nové konzoli distribuován, a zda k němu bude potřeba původní Diablo III.

Sledujte i nadále náš speciál z BlizzConu 2013 s pravidelnými aktualizacemi až do skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama