Heroes of the Storm vypadá skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Heroes of the Storm vypadá skvěle

Heroes of the Storm vypadá skvěle

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 11. 2013 21:23 2
Reklama

MOBA hry jednoznačně hýbou světem nekompromisních online klání a v Blizzardu by byli sami proti sobě, kdyby si nechtěli také přihřát polívčičku. Ostatní hry ale mají trochu problém - díky možnostem vývojářského giganta se novinka Heroes of the Storm tváří opravdu skvěle!

Na Blizzconu bylo zveřejněno video se záběry z vlastního hraní a každý, kdo se ve svém životě alespoň malinko otřel o jakoukoliv hru z portfolia Blizzardu, musel být potěšen. Heroes of the Storm se totiž původně jmenovalo Blizzard All-Stars a i po přejmenování zůstává hra věrná své prvotní myšlence. Zahrát si tedy budete moci za ikonické hrdiny napříč mnoha známými světy, jako je například Jim Raynor, slečna Kerriganová, roztomilý Diablo nebo třeba Demon Hunter.

Aby hraní nebylo jen o ničení věží a čištění mapy, přidávají vývojáři také nejrůznější úkoly a fáze. Jako příklad uvádějí mapu, na které se nachází pirátská loď duchů - pokud prohnilému kapitánovi zaplatíte dostatečný obnos ve zlatě, začne ze svých děl pálit na vašeho protivníka.

To nejlepší ale přichází na závěr - protože už není možné držet hráče na uzdě, oznámili vývojáři zahájení betatestu, do kterého se můžete bez okolků přihlásit i vy. Stačí vám k tomu pouze účet na Battle.netu, moře času a kvalitní výmluvy, díky kterým budete moci sedět u počítače a nikdo vás nebude rušit.

Sledujte i nadále náš speciál z BlizzConu 2013 s pravidelnými aktualizacemi až do skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama