Týdenní Humble Sale s Worms za hubičku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Týdenní Humble Sale s Worms za hubičku

Týdenní Humble Sale s Worms za hubičku

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 11. 2013 10:33 1
Reklama

Týdenní Humble Sale s Worms za hubičku
i Zdroj: Hrej.cz

Kdokoliv kdy hrál nějaký core titul ze série Worms nám dá jistě za pravdu, že málokterá jiná hra dokázala z tulení se s kamarády u jednoho počítače vykřesat válečnou zábavu na dlouhé hodiny. V několikačlenných týmech červíků jsme po sobe stříleli rakety, naváděné holuby, superovce a svaté granáty a snažili se kámošův tým poslat do hrobu dříve než to udělal on nám.

Červí série je nyní k zakoupení v rámci týdenní Humble Sale, kde po vzoru balíčků také můžete nastavit, která část vaší částky půjde vývojářům, webu a na charitu. Jakákoliv částka vám na Steamu a pro Windows odemkne 2D malované Worms Armageddon, logické Worms Blast, trojrozměrné Worms Ultimate Mayhem a Worms Pinball. Kromě Windows a Steamu pak na Macu spustíte ulítlý mix golfu a logické plošinovky Worms Crazy Golf a spolu s ním i remake klasické plošinovky Superfrog HD, který běží i na Linuxu.

Navíc, pokud zaplatíte-li přes 6 dolarů, k Wormsům dostanete i hororovou akční sci-fi trilogii Alien Breed a Worms Revolution Gold se všemi DLC.

Dlouhé chladné večery se blíží, připravte se na ně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama