dalsi-indicie-vedou-k-vyvoji-half-life-3
Novinka Další indicie vedou k vývoji Half-Life 3

Další indicie vedou k vývoji Half-Life 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 10. 2013 14:57
Reklama

Pokud jsme včera mírnili emoce u zprávy o registraci ochranné známky Half-Life 3 v Evropě, dnes si můžeme trochu povyrazit. Podle dalších indicií totiž vychází najevo, že legendami opeředená hra je skutečně ve vývoji a podílí se na ní mnoho veteránů z Valve a dalších zkušených vývojářů.

Další indicie vedou k vývoji Half-Life 3
i Zdroj: Hrej.cz

Informace pochází z krátkého úniku snapshotu z interního projektovacího systému Valve, na kterém jsou k vidění emaily lidí zařazených do skupiny Half-Life 3. Jedná se například o Adama Fostera (modař Half-Life 2, nyní zaměstnanec Valve), Davida Speyrera (designér Half-Life 2), Karla Whinnieho (Left 4 Dead), Kena Bankse (level designér z id Softu a Gearboxu) nebo Sergeje Migdalského (programátor fyzikálního enginu Uncharted: Drake's Fortune + animace v systému pohánějícího Far Cry).

Sama o sobě tato informace ještě nevypovídá o tom, v jakém stádiu vývoje Half-Life 3 je, natož kdy vyjde, případně na jaké platformy. Ačkoliv před pár dny by byla poslední otázka poměrně jednoduše předvídatelná (next-gen konzole + PC), po oznámení SteamOS se začíná skládat poměrně zajímavá mozaika. Ze všech koutů se ozývá, že nový systém, případně nový hardware potřebuje svůj launchový trhák a představa, že bude Half-Life 3 exkluzivní pro systém od Valve je přinejmenším logická. Jak to celé dopadne, se necháme rádi překvapit, celou situaci ale i nadále bedlivě sledujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama