batman-odhaluje-mod-i-am-the-night
Novinka Batman odhaluje mód I am the Night

Batman odhaluje mód I am the Night

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2013 15:46 1
Reklama

Já sem noc. I am the Night. Přesně tak se jmenuje ultimátní obtížnost v novém Batmanovi. A ta nespočívá v ničem menším, než v permanentní smrti. Informace k nám přisvištěla z Eurogamer expo a rozhodně zní jako správná výzva pro ty pravé a ostřílené hráče – ostatní nechť raději dají ruce stranou. S absencí ukládání hry (nejsme si zatím jisti, zda to znamená nemožnost vstát a odejít od konzole / pc) a jedním životem se tu bavíme o něčem, nad čím neohrnou nos ani všichni nadšení majitelé Dark Souls.

Těžko odhadovat, který běžný smrtelník by se takovýmto způsobem chtěl trestat, nicméně znáte to to – proti gustu … Nebo snad jen uznale přitakáváte a už uznale leštíte gamepady ve vidině konečně vyzývavého zážitku? Nebojte se podělit se o váš názor v diskuzi!

Hra samotná pak vychází již za necelý měsíc, 25. října, a to na Xbox 360, PlayStation 3, PC a Wii U. Mód I am the Night se pak odvážným hráčům odemkne až po dohrání hlavní kampaně hry, což má zabrat na dnešní dobu úctyhodných dvanáct hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama