autori-killzone-pracuji-na-nove-znacce
Novinka Autoři Killzone pracují na nové značce

Autoři Killzone pracují na nové značce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2013 18:41
Reklama

Guerrilla Games, studio stojící za vznikem a pokračováním úspěšné Killzone série (s výjimkou kapesní odnože) vyvíjí hru nesoucí novou značku – a vlastně, není se čemu divit, jen málokterá příležitost je pro představení nové IP vhodnější než příchod nové konzole.

K vývoji se přesouvají lidé, kteří doposud pracovali na již dokončeném Killzone Shadow Fall. Informace zazněla na Eurogamer Expo z úst Erica Boltjese, hlavního designéra Shadow Fall. Z jeho úst rovněž zaznělo, že se jedná nejenom o něco úplně nového, ale také zcela odlišného od Killzone. Zda tím myslí i žánrově, to je zatím ve hvězdách.

A od jiného člověka, od Fergala Gary ze Sony Computer Entertainment UK, se dozvídáme zajímavou perličku ohledně Killzone Shadow Fall – hra totiž ve své digitální verzi zabere zhruba 50 GB místa. Zdá se vám to hodně? Tak určitě, mějte však na paměti, že s další generací konzolí se zvedá rozlišení a s tím i velikost textur a všeho přidruženého. Rozhodně vhod pak přijde zajímavá vlastnost PlayStation 4 – hru budete moci začít hrát ještě dříve, než se celá uhnízdí na pevném disku konzole. Jenom pak nesmíte hrát příliš rychle. ;)

Podívat se rovněž můžete na prezentaci Killzone Shadow Fall ze zmíněné výstavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama