the-evil-within-a-jeho-hororova-atmosfera
Novinka The Evil Within a jeho hororová atmosféra

The Evil Within a jeho hororová atmosféra

Ondřej Švára

Ondřej Švára

27. 9. 2013 09:22 1
Reklama

Hororový titul The Evil Within dostává stále jasnější obrysy. Jeho tvůrci se v Británii na probíhajícím Eurogamer Expu vytasili s novým videem. A to hned dvacetiminutovým a rozdělným na dvě části. V té první se soukromé očko Sebastian Castellanos ocitne v blázinci a ve druhé se podíváte na některé prvky hratelnosti, především na akci a boj. Jak později uvidíte, Evil Within nejde pro brutální scény daleko, nechybí ani ošklivá prořezávka motorovou pilou.

Evil Within působí dojmem, že by chtěl konkurovat Resident Evilu a jeho někdejší zbraním. Tedy opravdovým emocím, strachu a napětí, jimiž byla série kdysi charakteristická a v moderní době na ně trochu žehrá. Ne náhodou v tvůrčím týmu Tango Gameworks sedí bývalý designér RE Shinji Mikami.

Hru vydá Bethesda, což z videa poznáte především na grafickém zpracování. Hra používá licencovaný id Tech 5 engine, který byl použit například pro Rage a poslouží i čtvrtému Doomu. Evil Within je naplánováno k vydání v příštím roce na starou i novou generaci konzolí. A PC také neostrouhá, výborně!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama