multiplayer-killzone-pobezi-v-60ti-fps
Novinka Multiplayer Killzone poběží v 60ti FPS

Multiplayer Killzone poběží v 60ti FPS

Ondřej Švára

Ondřej Švára

27. 9. 2013 06:53
Reklama

Jak jsme nedávno připomněli, již 29. listopadu vychází nový díl akce Killzone s podtitulem Shadow Fall. Hra bude určena na novou generaci konzole Playstation a jako taková by v multiplayeru měla držet nejen vysokou úroveň zábavy, ale také obstojnou rychlost obrazu.

Slibují to přímo tvůrci z Guerilla Games, konkrétně designér Eric Boltjes. Ten na Eurogamer Expu konstatoval, že grafika v online módu by měla držet rychlost šedesátí framů za vteřinu. Tedy prý po "většinu času". Boltjes si samozřejmě nechává vrátka otevřená. Ví, že v kritických situacích nebude framerate zcela stoprocentní. Ale hra poběží ve vysokém rozlišení 1080p a to je na akci, kde se na obrazovce bude objevovat spousta postav, jistě potěšující. Zároveň je to příslib do budoucna, až vývojáři síle PS4 přijdou plně na kloub.

Co ale zamrzí, je zpráva o 30 FPS v singleplayeru. Možná právě to je ten náznak, že si vývojáři teprve zvykají na nové možnosti. Boltjes totiž upozorňuje, že ač se to nezdá, hra je v singleplayeru graficky náročnější. Může za to prý zničitelnější prostředí a větší interaktivita. A Guerilla Games nechtěli dělat kompromisy ve vzhledu hry. Zachovali jak vysoké rozlišení, tak i a například velmi povedenou destrukci skla. Tu si prý hodně užijeme.

Autoři Killzonu jsou přesvědčeni, že jejich nový díl jde graficky před veškerou přímou konkurencí. Ve výčtu "poražených" sice nebyli konkrétní, ale my si to ostatně už brzy sami ověříme. Shadow Fall vychází exkluzivně na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama