na-vitu-miri-worms-revolution-extreme
Novinka Na Vitu míří Worms Revolution Extreme

Na Vitu míří Worms Revolution Extreme

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 9. 2013 11:58 1
Reklama

Majitelé handheldu PS Vita si zanedlouho budou moci užívat červí války. Team 17 totiž pro premiérové vydání na tomto zařízení připravuje kousek z populární série Worms. Půjde o hru Worms Revolution Extreme, která vychází z loni vydané Worms Revolution. Klasická turn-based strategie na Vitu vyjde digitálně, a to v obchodě PS Store 9. října. Cena byla stanovena na 15 euro.

Ve Worms Revolution Extreme bude připravena jak single-playerová kampaň obsahujících 72 levelů v sedmi rozličných prostředích, tak multiplayer tvořený třemi módy (Deathmatch, Forts a Classic.), v nichž v lokální i online podobě mohou zápolit až čtyři hráči.

„Také jsme využili dotykové ovládání PS Vity a přidali možnost vybírat předměty a zoomovat kameru předním displejem. Zadní touchpad pak můžete využít pro navádění zbraní,“ přislíbili tvůrci, kteří rovněž zpřístupnili funkci cross-save pro ukládání mezi PS Vitou a PlayStationem 3. Zpestřením pak bude také cross-gifting, díky němuž můžete společně s přáteli na konzoli odemykat dárky.

Na Vitu míří Worms Revolution Extreme
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama