obchod-indiegamestand-se-rozrusta
Novinka Obchod IndieGameStand se rozrůstá

Obchod IndieGameStand se rozrůstá

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 9. 2013 12:35
Reklama

Jako alternativa k velkým online obchodům jako GOG nebo Steam se nyní chce prosadit stránka zaměřená na indie tituly IndieGameStand. Projekt, který doposud nabízel vždy jednu indie hru v časově omezené nabídce "zaplať kolik chceš" nyní nově přidává obchod s bohatým katalogem nezávsilých her. Za úkol si IndieGameStand bere vydávání indie titulů známý, tak i menších, neznámých.

Obchod IndieGameStand se rozrůstá
i Zdroj: Hrej.cz

Inspiraci úspěšnými obchody neskrývá IndieGameStand ani v layoutu hlavní stránky, ani v nabízených denních slevách. Svoji novou podobou se však snaží zaujmout jak hráče menších her, tak i vývojáře kteří hledají platformu, kde svoji hru mohou publikovat. Mezi hlavní lákadla patří schvalování nových titulů do dvou dnů, podíl na zisku 3:1 a možnost snadného propojení s projektem na Kickstarteru nebo na Steam Greenlight. Od zjednodušení postupu schvalování si IndieGameStand slibuje snížení překážek, které jsou jinde nezávislým vývojářům kladeny a tudíž i vyšší množství indie titulů v katalogu.

Pohled do nabídky odhalí poměrně vysoké číslo her, z nichž je část v Alpha verzi a tudíž na ní stále probíhají práce a podobně jako jinde se i zde tedy dá zasponzorováním projektu přidat do tvůrčího procesu minimálně formou feedbacku. Většina her je však hotová a mnoho z nich také běží na více platformách, ať už Windows, Mac či Linux, tak také Android, Steam, Desura i GOG.

K příležitosti odhalení nové podoby stránky je uspořádána velká slevová akce na známé tituly, které v minulosti byly na IGS představené, jako SpaceChem, Escape Goat, Proteus či Cognition: An Erica Reed Thriller.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama