ea-obhajuje-nacasovani-bety-battlefield-4
Novinka EA obhajuje načasování bety Battlefield 4

EA obhajuje načasování bety Battlefield 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 9. 2013 10:13
Reklama

Čtvrtý Battlefield si svoji cestu do obchodů najde už za měsíc, což se zdá jako poměrně krátká doba na to, aby vývojáři sesbírali feedback od hráčů plánovaného betatestu a stihli ho implementovat do hry. Všichni se proto ptají, zda je něco možného stihnout, a zda vlastně není betatest jen vábničkou, která nebude mít ve výsledku žádný dopad.

Podle slov výkonného producenta série, Patricka Bacha, je ale načasování správné a zpětná odezva od hráčů, kteří se pustí do hraní už začátkem příštího měsíce, bude přínosná. V EA navíc nepočítají s tím, že po vydání hry přestanou Battlefield 4 vylepšovat, stejně jako v minulosti budou i v měsících po vydání upravovat jednotlivé prvky hratelnosti, aby si hráči užili co nejvíce zábavy v multiplayeru.

Patrick Bach navíc dodává, že změny, které provedou na PC/X360/PS3 verzích, bude možné do značné míry implementovat také na Xbox One a PS4, na druhou stranu ale přiznává, že next-genové konzole budou mít s vylepšováním trochu zpoždění: "Je to problém, který nemůžeme vyřešit. Přáli bychom si, aby lidé měli next-genové konzole dřív a mohli se také účastnit testu." Tak aspoň se můžeme těšit na to, že se nám hry budou na nových konzolích updatovat samy i ve stand-by režimu a všechno bude připravené, až večer po škole a práci usednete ke hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama