valve-zitra-nejspise-odhali-steam-box
Novinka Valve zítra nejspíše odhalí Steam Box

Valve zítra nejspíše odhalí Steam Box

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 9. 2013 09:16 3
Reklama

Jestli čekáme na nějaké velké odhalení od studia Valve, tak je to bezesporu Half Life 3. Valve si ale dává pořádně na čas a mezitím pracuje na jiných projektech. Jeden z nich je tajuplný Steam Box, systém běžící na Linuxu, který by měl podle svých tvůrcu přesunou hraní do obýváku.

Zda nová teaser stránka s odpočítávadlem souvisí právě se Steam Boxem je docela pravděpodobné. Valve na stránce zmiňuje rok starý Big Picture, uživatelské rozhraní postavené na ovládání gamepadem, a oznamuje, že tento rok pracovali na způsobu, jak dostat Steam právě do obývacího pokoje. Brzy prý zapojí i širokou veřejnost do procesu tvorby a společně pak mohou "utvářet budoucnost Steamu".

Vznešená slova stranou, Steam Box je jeden z více očekávaných projektů blízké budoucnosti i přesto, že o něm moc nevíme. Nedávno se na jeho účet rozhovořil sám Gabe Newell na LinuxConu 2013 a stránka s odpočítávadlem vypadá jako přesně to oznámení, které Gabe slíbil. Počkejme tedy nějakých 30 hodin a zítra večer nashledanou :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama