lynx-lan-tour-se-zavrsi-tuto-sobotu
Novinka LYNX LAN Tour se završí tuto sobotu

LYNX LAN Tour se završí tuto sobotu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 9. 2013 08:36 1
Reklama

Série LAN turnajů na herních kompech LYNX, která v České republice probíhá od konce srpna, si mezi hráči brzy získala skvělé jméno. Doposud proběhly čtyři akce, přičemž ta poslední ve Veselí nad Lužnicí, ve spolupráci s místní prodejnou VTRcomp.cz, přitáhla takovou pozornost, že turnaj byl zaplněn do posledního místa!

O projektu LYNX LAN Tour jsme Vás již informovali několikrát. Herní kompy LYNX ve spolupráci s několika místními IT prodejnami organizují po celém Česku sérii LAN turnajů ve dvou hrách - Call of Duty: Modern Warfare a Trackmania Nations. Po velmi jednoduché registraci na www.LYNXLANTour.cz je vstupné zdarma a ceny pro vítěze jsou více než motivující, posuďte sami: Full-HD monitor Samsung a grafická karta MSI Gaming! Doposud uskutečněné akce LYNX LAN Tour měli perfektní odezvu hráčů.

"Bylo to super dobrá organizace, žádný chaos a na tak malý turnaj super ceny.. Rozhodně bych si to zopakoval!" je jen jedna z mnoha pozitivních zpráv, které chodí na FaceBook stránku PC LYNX. I vy máte poslední možnost se tento rok zúčastnit LYNX LAN Tour! Registrujte se na www.LYNXLANTour.cz a přijeďte 21.9.2013 do Prahy na turnaj ve spolupráci s IT ESCAPE Expert! Opět se bude hrát o grafickou kartu MSI Gaming a monitor Samsung! Více informací se dozvíte na webu www.LYNXLANTour.cz.

LYNX LAN Tour se završí tuto sobotu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama