gta-v-zrejme-predci-ocekavani
Novinka GTA V zřejmě předčí očekávání

GTA V zřejmě předčí očekávání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2013 18:18
Reklama

GTA V bude za pár hodin mezi námi, to není žádné tajemství. Však si ani mnozí z vás tuto zprávu nepřečtou z prozaického důvodu – někdo přeci musí utvářet ty fronty pro půlnoční prodej několika českých řetězců.

A toto se netýká pouze Česka, ale řady zemí. A fakt, že Rockstar už údajně stihl vyexpedovat 12 milionů kopií hry dává svědčit jedinému – původní prodejní odhady dávají vale všem při zemi stojícím analytikům. Sami jsme akorát před týdnem psali o tom, že během prvního roku se bude GTA V prodávat natolik dobře, že zisk překročí těžko uvěřitelnou miliardu liber.

GTA V zřejmě předčí očekávání
i Zdroj: Hrej.cz

Střízlivější a poněkud aktuálnější odhad hovoří o tom, že hra vygeneruje slibovanou částku nikoli za rok, ale za první měsíc! Na vině je mnoho faktorů – konzolí je mezi uživateli více, chuť kupovat je větší a povědomí o značce také značně vzrostlo. Analytik Colin Sebastian ze spolčenosti RW Baird hovoří o tom, že očekává expedici dvacet milionů kopií do konce fiskálního roku končícího březnem 2014. Pro srovnání, GTA IV se dosud vyexpedovalo 25 milionu kopií.

Inu, tak jako tak, tohle bude prodejní nářez a nezbývá než opětovně vyslovit přání všech majitelů nabušených PC – jen konzole úspěch nevytváří!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama