ubisoft-se-pousti-do-prvni-svetove
Novinka Ubisoft se pouští do první světové

Ubisoft se pouští do první světové

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 9. 2013 15:31
Reklama

Ubisoft se dnes činí a vedle oznámení pohádkově japonského Child of Light také přináší novinky o dalším chystaném projektu. Tématikou jistě lehce strastiplnější, vzezřením i použitou technologií však neméně pohádkově vypadá i projekt další - Valiant Hearts: The Great War z dílen Ubisoft Montpellier.

Ubisoft se pouští do první světové
i Zdroj: Hrej.cz

Valiant znamená statečný a chrabrý, a tato hra bude právě o několika statečných srdcích, přeživších z první světové války, o jednom psovi a jednom příběhu o lásce.

Vedle klasického hopsání a řešení hádanek bude multikulturní tlupa pěti hrdinů a psa za pomocí důvtipu, stealthu a pravděpodobně i akčnějších pasáží pátrat jistě nejen po vykoupení z té nekonečné vřavy.

Hra vyjde v roce 2014 na Xbox 360, Xbox One, PS3 i PS4 a PC. A navzdory své nelíbivé tématice zatím vypadá zkrátka rozkošně, sami se pokochejte trailerem a přiloženou galerií. Toto je bez debat jeden z těch titulů, který bude mít ambice nejen pobavit, ale také chytnout za srdce a kdoví, třeba i uroníme nějakou tu slzu.

Aby také ne, například Yoan Fansie jako jeden z vývojářů hry pomohl svojí troškou do mlýna a použil svého vlastního děda jako inspiraci. Co víc, jeho vojenskou známku lze ve hře najít, a stejně tak i ostatní sběratelské předměty mají větší či menší oporu v naší historii.

Ubisoft se pouští do první světové
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama