kouknete-na-trailer-cod-ghosts
Novinka Koukněte na trailer CoD: Ghosts

Koukněte na trailer CoD: Ghosts

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 9. 2013 15:36
Reklama

Datum vydání se kvapem blíží, a tak je na čase prohlédnout si příběhový trailer ke Call of Duty: Ghosts. V tom uvidíme, mimo jiné, i Odina. Nikoliv však Ódina, ale orbitální stanici, která nevznikla pro mírumilovné účely (ostatně, taková by se v CoD zřejmě asi ani neuživila).

A je nyní zcela jedno, co si o CoD jako sérii myslíte, tahle značka zkrátka táhne a tak prostě musí nový díl přicházet rok co rok. A kdoví, třeba právě tento ročník bude jedním z těch silných. Pohleďte, kterak se Amerika opět jednou zmítá ve válce, jak je vlastní zbraní sražena na kolena a jak ji z jihu napadá zjevně zvýhodněný protivník. Ještě štěstí, že jsme tu my, abychom cizákům zadky nakopali a zpět za hranice je po částech poslali!

Sarkasmus stranou, klikejte a kochejte se explozemi ve vakuu sami. Hra vychází 5. listopadu pro Xbox 360, PC, Wii U i PlayStation 3. Na nové konzole se dostane spolu s jejich launchem, majitelé aktuální generace pak dostanou při nákupu next-gen verzí významnou slevu, a to za 10 dolarů.

Koukněte na trailer CoD: Ghosts
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama