v-nazi-zombie-army-2-povstanou-zombici
Novinka V Nazi Zombie Army 2 povstanou zombíci

V Nazi Zombie Army 2 povstanou zombíci

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 9. 2013 15:14
Reklama

Studio Rebellion dnes podle očekávání odhalilo akci Nazi Zombie Army 2. Je tak jasné, že se fanoušci zombie spin-offu značky Sniper Elite budou moci znovu vydat vyčistit Berlín od nemrtvých, a to opět spolu s americkým agentem Karlem Fairburnem a jeho třemi parťáky. Německé hlavní město prý bude v úplně nové kooperativní kampani ještě děsivější. „Chtěli jsme vystupňovat démonické a děsivé tóny první hry,“ potvrdil Tim Jones z Rebellionu.

„Prostředí, úrovně i soundrack jsou ještě pekelnější. Ještě důležitější je, že jsme legie Nacistů rozšířili o nové nepřátele, jež brzy odhalíme,“ přislíbil Jones a oznámil platformy, pro něž Nazi Zombie Army 2 vyjde. Zatím je jasné PC, tvůrci by ale hru rádi dostali i na PlayStation 4 a Xbox One pomocí programů, které vývojářům umožní, aby si hru na konzolích vydali sami.

Tvůrci z Rebellionu přitom doufají v přinejmenším podobný úspěch jako s prvním dílem, který v naší recenzi dostal vynikající sedmičku. „Nazi Zombie Army byl skutečný hazard. Nevěděli jsme, zda to bude fungovat. Doufali jsme, že se lidem bude líbit humor, ale neměli jsme mnoho prostředků na reklamu, takže jsme hru prostě vypustili. Nakonec z ní byl dobrý byznys. Peníze se nám vrátily prakticky už v den vydání. To bylo úžasné,“ rozzářil se pro Eurogamer Jones, jenž si myslí, že úspěch hry spočívá i v kooperaci, která je dnes jasným tahákem.

Rebellion vedle zombie odbočky Sniper Elite připravuje také regulérní pokračování série. To jako Sniper Elite 3 vyjde pro PC a konzole stávající i nadcházející generace někdy v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama