hawken-dostava-nacucany-update
Novinka Hawken dostává nacucaný update

Hawken dostává nacucaný update

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2013 09:43
Reklama

Povedená mechařská akce Hawken se dostává v těchto dnech líbivé pozornosti. Řeč je o novém a zatím největším updatu s označením Ascension. Pod číslovkami 0.9.4 se skrývá nemalý počet změn – například osvěžení a zpřehlednění všech HUD se dočkaly všechny stroje ve hře. To je však jen vylepšením kosmetickým.

Hawken dostává nacucaný update
i Zdroj: Hrej.cz

Nově je přidána příjemně zelená mapa Last Eco přenášející frenetické bitvy z pouštních a industriálních zón do volné přírody. Vylepšení se rovněž dočkal sytém levelování – v momentě, kdy hráč dosáhne maximální úrovně s jedním mechem, automaticky se mu odemkne jiný. Tímto způsobem tak lze získat postupně všechny. A pokud ještě chcete hrát a sbírat zkušenosti s mechem, který jich už víc nepobere, lze je přetavit v bodíky pro stroj jiný.

A nejen to, vlastní zkušenosti s mácháním myši a hbitostí na klávesnici lze nyní také sbírat offline, proti počítačem botům.

Pro kompletní a pohyblivými obrázky podpořený výčet změn vás už ale odkážeme na přiložené video. Tak co vy na to, máte hned větší chuť rozbít hubu svému plechovému kamarádovi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama