pro-xbox-360-vyjde-jeste-pres-100-titulu
Novinka Pro Xbox 360 vyjde ještě přes 100 titulů

Pro Xbox 360 vyjde ještě přes 100 titulů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 9. 2013 10:42
Reklama

Přestože už zájem hráčů i médií směřuje k nové generaci konzolí, není vhodné podceňovat tu současnou. To potvrzuje také Yusuf Mehdi, který se mimo jiné stará o marketing Xboxu. „Do Xboxu 360 budeme nadále investovat – obě zařízení mohou existovat současně. Takže budeme Xbox 360 podporovat i poté, co se na trh dostane Xbox One,“ prohlásil Mehdi na konferenci Citi Global Technology.

Xbox 360 byl na trh uveden v roce 2005 a nové hry by pro ně měly vycházet až do roku 2016. „Xbox 360 je na trhu sedm až osm let a bude zde další tři roky. Na konci svého cyklu je pro nás neuvěřitelně ziskový,“ uvedl zástupce Microsoftu a doplnil, že v následujících letech pro úspěšnou konzoli, která těží ze 48 milionů uživatelů sítě Xbox Live, vyjde ještě přes 100 titulů.

Dočkáme se jak menších her z nezávislé produkce, tak velkých titulů jako série Call of Duty. Klíčové hity se totiž vydavatelům stále díky velké základně majitelů konzolí stávající generace vyplatí produkovat multiplatformě – tedy pro current-gen i next-gen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama