gta-v-nadabovali-skutecni-gangsteri
Novinka GTA V nadabovali skuteční gangsteři

GTA V nadabovali skuteční gangsteři

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 9. 2013 12:39 5
Reklama

Grand Theft Auto 5 má přinést kriminální svět v co nejautentičtější podobě, k čemuž tvůrci hodlají přispět také pestrým výběrem dabérů. Mezi nimi prý nechybí skuteční gangsteři.

„Nechtěli jsme aby se nějací potrhlí herci z LA, kteří chodili na prestižní školy, pokoušeli dabovat ganstery. Není nic horšího než tohle, takže jsme se raději pokusili najít skutečné lidi,“ řekl americké rádiové stanici WGN producent Lucien "Lazlow" Jones a připomněl, že děj se ve hře bude točit také kolem soupeření konkurenčních gangů – třeba černošských a hispánských.

„Najali jsme chlapíka, který pro dabing získával skutečné členy pouličních gangů – jako třeba týpky ze salvadorských gangů s úžasnými tetovačkami – jeden z nich byl dokonce den před natáčením propuštěn z vězení,“ uvedl Jones a pak také přiznal, že dabéři pomáhali i se scénářem, což zvedlo uvěřitelnost některých replik. „Podívali se na své řádky a uvědomili si, že by to takhle neřekli – takže jsme je nechali mluvit vlastními slovy.“

Na závěr máme příznivou zprávu pro ty z vás, kteří ještě neodškrtávají dny v kalendáři - Grand Theft Auto 5 na pulty obchodů dorazí už za 13 dní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama