sony-se-pilne-pripravuje-na-launch-ps4
Novinka Sony se pilně připravuje na launch PS4

Sony se pilně připravuje na launch PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2013 07:44
Reklama

Vypadá to, že Sony směřuje k rekordně úspěšnému startu nové konzole. Předobjednávky PlayStation 4 již nyní přesáhly mety jeden milion a úspěšně tak pokořily vše, co měli v Sony šanci zažít. Dle slov šéfa britské pobočky Sony, Fergala Gara, něco takového společnost neviděla za posledních 20 let v byznysu.

A my jim to přejeme, vždyť úspěšný start znamená velkou základnu majitelů konzole a ta pochopitelně znamená pozornost vydavatelů a jejich investic. Gara také vtipně komentuje velmi lákavou nabídku konzole – všichni evropští hráči, kteří se rozhodnou pro předobjednání Xbox One dostanou zdarma kopii nové Fify. Dle slov Gary si ale hráči mohou koupit PS4 a Fifu zvlášť a stejně zaplatit méně, než za Xbox One s kopií hry zdarma. Otázkou však je, zda se ještě nedočkáme nějakého zlevnění v případě nového Xboxu – poslední kroky Microsoftu by tomu totiž mohly nasvědčovat.

A jak jste na tom vy? Budete se snažit naskočit hned, jak to jen půjde? Nebo počkáte na nějakou dávku titulů jiných než launchových? Nebo snad je vám nějaký PlayStation ukradený? Neváhejte a sdílejte své pocity!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama