everybody-s-gone-to-rapture-pro-ps4
Novinka Everybody's Gone to Rapture pro PS4

Everybody's Gone to Rapture pro PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2013 19:03
Reklama

Everybody's Gone to the Rapture, titul momentálně prezentovaný na stánku Sony (a původně oznámený na PC) není nějakým pomrkáváním směrem k fanouškům Bioshocku, ale titulem od studia The Chinese Room (zapomnětlivým připomínáme, že se jedná o studio, jež chystá pokračování Amnesie).

Nadějně vyhlížející se stává exkluzivitou pro PlayStation 4, studio totiž nemá dostatek financí pro to, aby hru vydali bez pomoci. Zároveň také nevěří tomu, že by dokázali uspět na nějaké crowdfundingové platformě.

A co že zde jde? Everybody's Gone to the Rapture je titulem zasazeným do otevřeného světa, který se ale blíží jisté zkáze - vše co začíná, musí také jednou skončit. A hráč si to bude moci uvědomit skrze několikero hlavních postav. Kouknout také můžete na velmi tajemné představující video.

Škoda, tedy alespoň za předpokladu, že nepokukujete právě po této platformě. Duchovní nástupce vynikajícího titulu Dear Esther se tedy uzavírá multiplatformní společnosti a nám nezbývá než dodat, že autorům přejeme úspěch na jejich nové platformě!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama