motorgun-nevyjde-nesehnalo-penize
Novinka MotorGun nevyjde, nesehnalo peníze

MotorGun nevyjde, nesehnalo peníze

Ondřej Švára

Ondřej Švára

26. 7. 2013 15:19
Reklama

Motoristická arkáda MotorGun nakonec nevyjde. Nesehnala totiž potřebný počet fanoušků na Kickstarteru. Ačkoliv kampaň ještě neskončila, nezávislé studio Pixelbionic ji po deseti dnech samo stáhlo, protože během té doby získalo jen šedesát tisíc dolarů z potřebných 650ti. Zřejmě pochopilo, že se nemá cenu při pomalém tempu kampaně dél ztrapňovat.

Motoristické arkádě, která měla kombinovat pouštní závodění se střelbou, nepomohl ani renomovaný tým, který za ní stojí. O hru se jednak zasadil renomovaný vývojář David Jaffe, autor bláznivých závodů Twisted Metal na Playstation a série God of War, a také autor stylového Interstate 76 Zack Norman.

Stáhnutí kampaně však neznamená, že by se MotorGun už nikdy mezi hráči neobjevilo. Vrátí se, ale do té doby musí autorský tým přepracovat marketing i samotný obsah hry, aby tolik nepřipomínala Gaz Guzzlers, Rage nebo Půl Kila Mletýho. Autoři jsou si nutných změn vědomi, a tak zvou hráče na své internetové stránky, kde si nechají poradit, co dopříště změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama