kouknete-na-open-world-v-black-flag
Novinka Koukněte na open-world v Black Flag

Koukněte na open-world v Black Flag

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 7. 2013 10:31
Reklama

Ubisoft slíbil, že Assassin's Creed IV: Black Flag bude dosud největším a nejlepším titulem této série, a to i díky obrovskému otevřenému světu a prolínání hraní na moři a souši. Velké možnosti potvrzuje nejnovější ukázka z hraní, kterou tvůrci vypustili. Ubisoft bohužel neupřesnil, z jaké verze ukázka je – tlačítka na obrazovce ale naznačují, že jde o verzi pro PlayStation 4.

Šéf vývoje Ashraf Ismail ukazuje a komentuje různé scény v herním světě. Prvním úkolem hlavního hrdiny Edwarda Kenwaye je vražda dvou bratrů v rybářské vesničce. První oběť najde Edward jednoduše v hospodě, druhá mu ale začne utíkat, a tak uvidíte atraktivní honičku, který skončí až skvěle vypadající námořní bitvou. Zaujme také bouře schopná zničit vaší loď a prozkoumávání chrámu s pokladem. Třináctiminutové záběry z dobrodružství kdesi v Karibiku tak rozhodně stojí za pozornost a my se na hru velmi těšíme.

Assassin's Creed IV: Black Flag v Evropě vyjde na současných platformách – Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U – přesně 1. listopadu, s několikatýdenním zpožděním bude následovat PC verze. Na Xboxu One i PlayStationu 4 bude Assassin’s Creed IV: Black Flag startovním titulem, takže se dočkáme při uvedení konzolí na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama