sherlock-holmes-vypada-velmi-dobre
Novinka Sherlock Holmes vypadá velmi dobře

Sherlock Holmes vypadá velmi dobře

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 7. 2013 11:43 3
Reklama

Sérii detektivních adventur se Sherlockem Holmese, kterou už řadu let připravuje studio Frogwares, čeká s jejím dalším pokračováním velká proměna. Tvůrci chystající díl Crimes & Punishments totiž upustili od vlastního enginu a místo něj použili licencovaný Unreal Engine 3. Díky nové technologii chtějí dosáhnout detailnějšího vykreslení prostředí i postav, což je dobře znatelné už z prvního videa, na nějž se nyní můžete podívat.

V přípravě jsou však i úpravy hratelnosti, které mají vycházet především ze 14 herních mechanik, díky nimž byste se prý konečně měli cítit jako skutečný Sherlock Holmes. Budete tak moci odhadnout člověka z pouhého pozorování jeho vzhledu a chování a také dokážete věrně zrekonstruovat události na místě zločinu. Hra má v tomto trochu připomínat seriál Sherlock z produkce britské BBC - nebojte se ale, herní Sherlock je jinak zasazen do klasického ponurého prostředí Londýna z konce 19. století.

Důraz je dále kladen na rozhodování – každý z osmi případů má přinést tři až pět různých konců a dvě morální dilemata. Můžete tak selhat a nechat zatknout nevinného, s čímž se budete potýkat i v dalším průběhu hry, protože to negativně ovlivní Sherlockovu reputaci. Na tuto funkci jsme velmi zvědavi. Bohužel zatím stále nevíme, kdy Crimes & Punishments vyjde. Dočkat bychom se však měli „brzy“, a to na PC a konzolích Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama