origin-cekaji-zmeny
Novinka Origin čekají změny

Origin čekají změny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 7. 2013 08:47 2
Reklama

Po změnách v interních pozicích v EA se do čela distribuční služby Origin dostal Andrew Wilson, současný výkonný vice president EA Sports, s úmyslem "obnovit Origin jako službu hráčům, ne jako způsob docílení platby".

Wilson uznal, že obchodní složka Originu je nepřiměřeně rozsáhlou částí kontaktu s klientem a tvoří bariéru mezi hráčem a hrou, což prý původně neměli v EA se službou v plánu. Současné snahy o změnu Originu tak vedou právě k snížení důležitosti role transakce a zaměření se na zlepšení jiných služeb. Origin nyní nabízí sledovaní stavu přátel, chat a snadný přístup k pomoci a návodům skrze overlay obrazovku. "Když odeberete tu transakční část a zamyslíte se nad stabilním stahováním, stálým přístupem, vnímáním přítomnosti přátel, různým vylepšením hry jako chat a připojením se jedním kliknutím, najednou se začnete dostávat k tomu, co Origin je - služba, která dělá vaše EA hry lepšími," popsal Wilson.

Propojení s jinými platformami je také nový směr, na který se s Originem chce Wilson zaměřit: "Jako hráč nechcete další službu, která konkuruje s jinými platformami jako Microsoft, Sony nebo iOS. Co chcete, je doplňková služba, která váš herní zážitek obohacuje bez ohledu na to, kde jste provedli transakci."

Ohledně nepříliš dobré image své služby si je Wilson vědom. "Nejsem tak naivní, abych věřil, že změna ve vnímání Originu přijde rychle. Rozhodně ale Origin tým pracuje na tom, aby byly vaše hry lepší." V blízkém horizontu můžeme od Originu očekávat zlepšení stahování, instalace a automatického patchování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama