novy-rocnik-digitalnich-karet-magic-je-tu
Novinka Nový ročník digitálních karet Magic je tu!

Nový ročník digitálních karet Magic je tu!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 7. 2013 16:07
Reklama

Vývojáři z Wizard of the Coast vydali v minulém týdnu nejnovější díl digitální verze oblíbené karetní hry Magic: Tha Gathering, letos poprvé vedle PC, PS3, X360 a iOS verze také na Android. Pokud situaci kolem Duels of the Planeswalkers sledujete pečlivě, určitě jste se mohli těšit na celou řádku změn a vylepšení. Ten je v novém ročníku centralizován kolem herního módu Sealed Play, kde si hráč otevírá jednotlivé boostery a staví si zcela vlastní balíčky pro hru proti počítači i proti jiným hráčům. Hned od začátku budete mít k dispozici 6 boosterů s 84 kartami a postupně se dostanete ještě k třem dalším. Hraní probíhá proti šesti soupeřům s tím, že poslední z nich je boss s nejsilnějším deckem.

Jako novinka se ve hře objeví také nová podoba Sliverů - mezi hratelné se v Magic 2014 zařadí například Sliver construct, Predatory Sliver nebo Striking Sliver, a aby toho nebylo málo, budete si moci pomoct i kouzlem Hive Stirrings, který vytváří Sliver tokeny. Samozřejmostí pak je rozšíření počtu hratelných balíčků, nové Puzzle Challenge a další porce příběhu ze světa karet Magic... Více se dozvíte příští týden v naší recenzi.

Pokud vás digitální klání příliš neláká, určitě si udělejte poznámku do kalendáře - 7. září totiž proběhne velká oslava karet Magic, které se můžete zůčastnit i vy napříč hernami či obchody zapojenými do sítě Wizards Play Network (své místo ke hraní můžete nalézt v lokátoru). V rámci oslav si budete moci zdarma zahrát klasickou karetní verzi a nakouknout pod pokličku tohohle zajímavého světa. Uvedení se rovněž dočká Magic 2014 - Core set, který je propojením digitálních a papírových karet Magic a objeví se v něm zcela nové karty i oblíbenci z dob minulých.

Nový ročník digitálních karet Magic je tu!
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama