vyzkousejte-simulator-boxu-boxing-duel
Novinka Vyzkoušejte simulátor boxu Boxing Duel

Vyzkoušejte simulátor boxu Boxing Duel

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 6. 2013 10:06
Reklama

Chcete zažít zajímavý život boxera a vyhrávat trofeje? Nyní máte možnost díky online sportovní hře – Boxing Duel, která vás dostane do ringu.

Boxing Duel je poměrně nová online sportovní hra, která vám umožní zažít zajímavý život boxera. Svou kariéru budujete od samotného začátku vytvořením své identity. Na úplném začátku jste pouze středoškolák/čka, který vyrůstá pouze s matkou ve městě plném kriminality. Váš otec byl úspěšný boxer, bohužel však zemřel při autonehodě a vy se rozhodnete jít v jeho stopách.

Vaše boxerská cesta započne na ulici při chránění své kamarádky, kde svedete svůj první boj. Vašeho talentu si zanedlouho všimne trenér, který vám zajistí místo v klubu. Tam začíná vaše nová kariéra. Abyste se ve hře dobře orientovali, jsou pro vás připraveny rady od trenéra. Postupně musíte plnit nejrůznější úkoly, díky nimž získáváte nové zkušenosti a peníze.

S přibývajícími zkušenostmi a vyhranými penězi můžete inovovat své atributy, jako lepší údery či kondice. Postupně si pořídíte základní boxerskou výbavu, kterou si díky vyšším úrovním můžete vylepšovat.

Po absolvování tvrdého tréninku, získání nových zkušeností a úrovní se pouštíte do zápasů proti jiným hráčům. Svého protivníka si vybíráte podle získaných úrovní. Pokud ho porazíte, získáte jeho peníze a posunete se v žebříčku na jeho pozici. Mimo jiné se taky můžete zúčastnit různých turnajů, kde lze získat vysněné trofeje a pásy.

Neváhejte a vyzkoušejte svůj talent v ovládání svého boxera. Stačí se zdarma zaregistrovat na stránce www.boxingduel.cz a začít svou úspěšnou kariéru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama