sdilime-novy-kalendar-vysilani-hrej-tv
Novinka Sdílíme nový kalendář vysílání Hrej TV

Sdílíme nový kalendář vysílání Hrej TV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 6. 2013 12:38 8
Reklama

Na začátku týdne jsme v tajnosti založili kalendář našeho vysílání na Twitch.tv a na YouTube a dnes vám ho chceme oficiálně představit společně s instrukcemi, jak si ho importovat do nejpoužívanějších kalendářů.

V našem Google kalendáři můžete najít aktuální rozvrh Let’s Playů, Retra, vidcastů i hPodu. Jeho odběrem budete navíc vždy automaticky informovaní o jakékoliv změně programu, případně o posunu živého vysílání, a samozřejmě také o nových dílech. Program na následující týden bude pravidelně doplňován v pátek.

Jak si importovat kalendář:

GOOGLE CALENDAR
V záložce Jiné kalendáře v levém sloupci přidejte do pole adresu redakce@hrej.cz a kalendář je importován. Aktualizace probíhá automaticky.

MICROSOFT OUTLOOK 2010
Klikněte na tento odkaz a v otevřeném okně zvolte Microsoft Outlook. V Outlooku vyskočí okno, ve kterém potvrďte import kalendáře. Aktualizace probíhá automaticky, nebo ji můžete ručně spustit v horní liště Odesílání a příjem tlačítkem Aktualizovat složku.

iOS KALENDÁŘ
Klikněte na tento odkaz a v otevřeném okně zvolte Kalendář. V Kalendáři vyskočí okno, ve kterém potvrďte import kalendáře. Aktualizace probíhá automaticky, nebo ji můžete ručně spustit kliknutím na název kalendáře (Hrej TV) v levém sloupci kde zvolíte Aktualizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama