kontroverzni-akce-the-war-z-meni-nazev
Novinka Kontroverzní akce The War Z mění název

Kontroverzní akce The War Z mění název

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 6. 2013 20:52
Reklama

Kontroverzní zombie MMO akce The War Z mění jméno na Infestation: Survivor Stories, a to kvůli možným problémům s ochrannými známkami.

„Společnost OP Productions požádala o ochrannou známku The War Z na začátku loňského roku, brzy ale od úřadu United States Patent and Trademark Office zjistila, že jméno se podobá jiné značce. Po měsících, kdy se lidé z OP Productions snažili situaci vyřešit, se rozhodlo, že nejlepším způsobem, jak předejít zmatení hráčů, bude titul přejmenovat. Současní hráči nezaznamenají žádné problémy – vymění se pouze název a logo,“ napsali tvůrci v tiskové zprávě. Konkurenční značky nezmínili, může ale jít o populární standalone mód Day Z, který je pro autory už od počátku neskrývanou inspirací nebo aktuální film World War Z.

Vývojáři ze studia Hammerpoint interactive se novým názvem Infestation: Survivor Stories zřejmě také chtějí očistit od svých předchozích hříchů, kdy The War Z na Steamu vypustili v nedodělané podobě, která navíc vykrádala obrazové materiály seriálu The Walking Dead. Přes všechny problémy a kritická hodnocení se MMO, které se na Steam vrátilo v únoru, dnes chlubí necelým milionem registrovaných hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama