hrdinkou-transistoru-je-popova-hvezda
Novinka Hrdinkou Transistoru je popová hvězda

Hrdinkou Transistoru je popová hvězda

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 6. 2013 11:20
Reklama

Tvůrci komerčně úspěšného nezávislého RPG Bastion aktuálně chystají hru Transistor. Opět jde o akční RPG, tentokrát je však zasazeno do futuristického prostředí velkoměsta budoucnosti. Tam se vydáte se sličnou zpěvačkou Red, která dřívě byla popovou hvězdou, nyní je však cílem pěti zabijáků. Má totiž zbraň, po níž touží celý svět – tajemný mluvící meč.

Díky uveřejnění prezentace amerického studia Supergiant Games z výstavy E3, která proběhla minulý týden, se můžeme podívat na zhruba patnáctiminutovou ukázku z Transistoru, díky níž známe zásadní prvky hratelnosti. Jedním z nich je možnost jinak realtimovou hru zastavit a strategicky naplánovat své další akce a kroky. Důležité je používat speciální útoky meče, vytvářet zajímavá komba a pak nepříteli zmizet z bezprostředního dosahu.

Už po zhlédnutí několika minut zaujme stylizace, která míchá komiksový styl a izometrické ztvárnění Bastionu s futuristickým prostředím, chytlavým soundtrackem a skvělým dabingem. Transistor vyjde někdy v příštím roce pro PC a PlayStation 4, do budoucna pak není vyloučen port i na další platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama