the-elder-scrolls-online-miri-na-konzole
Novinka The Elder Scrolls Online míří na konzole

The Elder Scrolls Online míří na konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 17:37
Reklama

Aktualizováno 2.: Tvůrci The Elder Scrolls Online upřesnili, že hráči na PC a konzolích budou využívat odlišné servery. „Díky technologií megaserverů budou společně moci hrát hráči na PC a Macu. Xbox One a PlayStation 4 budou mít své vlastní odlišné megaservery,“ objevilo se na oficiálním Twitteru The Elder Scrolls Online.

Aktualizováno: PC verze byla nakonec odložena, tudíž bude spuštěna ve stejném termínu jako na nově oznámených platformách - na jaře 2014.

Původní zpráva: Očekávané fantasy MMORPG The Elder Scrolls Online si budou moci užít nejen PCkáři, ale i majitelé chystaných konzolí nové generace. Bethesda Softworks totiž oznámila, že hra na jaře příštího roku vyjde pro Xbox One a PlayStation 4, a tak bude pravděpodobně se zpožděním následovat verze pro PC a Mac, které snad odstartují ještě letos.

„Naši fanoušci nás o konzolové verze žádali už od oznámení hry a my jsme rádi, že jim můžeme vyhovět. Každý bude moci The Elder Scrolls Online hrát tak, jak bude chtít,“ uvedl šéf vývoje Matt Firor a upozornil, že na novém PlayStationu hráči exkluzivně dostanou možnost vyzkoušet si hratelnou betaverzi. Bohužel není jasné, zda je myšleno exkluzivně v rámci konzolí, nebo všech platforem.

Tvůrci na oslavu dnešního oznámení vypustili nový trailer s atraktivními gameplay záběry. Fantasy svět Tamriel, který je zase v ohrožení, vypadá opět skvěle, co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama